[ad_1]

Avantajele epilarii definitive cu laser diodeIn momentul in care pilozitatea nedorita sau pilozitatea in exces din anumite parti ale corpului este o problema constanta, nu iti ramane decat sa gasesti cea mai eficienta solutie pentru a indeparta parul nedorit. In zilele noastre exista foarte multe proceduri si abordari care ofera posibilitatea de a indeparta pilozitatea nedorita. Fara doar si poate ca cea mai eficienta metoda o reprezinta tratamentul de epilare definitiva.

La randul ei, epilarea definitiva in cadrul saloanelor de ingrijire corporala poate fi de mai multe moduri, in functie de tehnologia folosita. O tehnologia inovativa in procedurile de epilare definitiva Pitesti este cea care apeleaza la laserul cu diode. Aceasta tehnologie moderna inseamna un grad foarte mare de siguranta pentru pacienti, zero disconfort si eficienta foarte mare.

Epilarea definitiva folosind laserul cu diode

Prin epilarea cu laserul cu diode se foloseste un triplu laser. Acesta are mai multe lungimi de unda pentru a fi mult mai eficient in indepartarea firelor de par de la nivelul corpului. Astfel, laserul diode foloseste lungimile de unda de 755 nm, 808 nm si 1064 nm pentru a elimina firele de par chiar de la nivel de radacina. Datorita celor trei lungimi de unda diferite ale laserului, aceasta tehnologie se dovedeste a fi extrem de eficienta pentru eliminarea firelor de par supuse tratamentului.

Vorbim despre o tehnologie inovativa care permite alegerea in mod dinamic atat a luminii laser, cat si a cantitatii de caldura care vor actiona la nivelul firelor de par. Lumina laserului are capacitatea de a patrunde suprafata pielii astfel incat sa ajunga pana la radacina foliculilor firelor de par de la nivelul pielii. Laserul cu diode nu este deloc invaziv. Prin urmare laserul nu va leza in niciun fel pielea din jurul firelor de par supuse tratamentului.

Tocmai din acest motiv aceasta procedura de epilare definitiva Pitesti nu produce nici cel mai mic disconfort, dar nici cea mai mica durere. Rezultatele acestei proceduri pot fi observate imediat dupa prima sedinta. Eficienta laserului cu diode este ridicata indiferent de tipul de piele sau de tipul de par. In consecinta oricine doreste sa scape de pilozitatea inestetica poate apela cu incredere la epilarea cu laser cu diode.

Cele 3 lungimi de unda disponibile in cazul laserului cu diode faciliteaza captarea eficienta a luminii laser la nivel de melanina. Mai mult, datorita posibilitatii de a alege una dintre cele 3 lungimi de unda, riscul de leziune la nivelul stratului de piele este foarte scazut. Ca urmare a luminii laser, firele de par sunt distruse prin ardere pana la nivel de radacina. Firele de par nu vor mai putea astfel sa se regenereze exact in aceleasi puncte.

Programeaza-te pentru sedinte de epilare definitiva cu laser diode

Daca iti doresti sa beneficiezi de inovatia adusa de laserul cu diode in procedurile de epilare definitiva, nu iti ramane decat sa te programezi pentru astfel de sedinte la un salon de cosmetica. Sedinte de epilare definitiva Pitesti cu metoda laserului cu diode sunt disponibile la salonul Routine Beauty Center. Informatii suplimentare pot fi gasite pe www.routine-beauty.ro.

 

[ad_2]

Source link