Zbor cu un copil? Poate fi stresant, dar cu cât te pregătești mai mult, cu atât șansele tale de un zbor liniștit sunt mai mari. Una dintre întrebările care ni se pun adesea este care sunt hainele potrivite pentru călătorii pentru bebeluși ? Când copilul tău este confortabil și confortabil, este mai puțin probabil să se frământe – sau să țipe timp de cinci ore!

Iată cinci sfaturi care te vor ajuta să-ți dai seama cum să-ți îmbraci copilul pentru călătorii cu avionul:

  1. Prioritizează confortul și caracterul practic – în care ai prefera să călătorești – un costum inconfortabil sau pantalonii tăi de yoga și un hanorac? Așa am crezut! Cele mai bune haine de călătorie pentru bebeluși sunt comode și simple. Evitați articolele strânse. O salopetă și o salopetă, de exemplu, sunt o combinație grozavă pe vreme caldă. Pentru temperaturi mai reci, adaugă o pereche de colanți sau pantaloni moi, un pulover și ești bine să zbori. 
  2. Strat, Strat, Strat – Straturile sunt grozave, deoarece puteți adăuga sau scădea după cum este necesar. Articolele cu închidere cu nasturi sunt, de asemenea, o necesitate, deoarece vă permit accesul ușor pentru a schimba scutecele.
  3. Respira… – Este un sfat bun pentru a te pregăti să zbori cu un bebeluș! Și este un sfat excelent când vine vorba de îmbrăcămintea lor. Evitați materialele care captează transpirația sau umezeala; acest lucru îl va face pe copilul tău să se simtă inconfortabil și atunci începe agitația! O rochie rece din bumbac este o alegere minunată și, din nou, aduceți straturi.
  4. Nu uitați de aceste suplimente – Nu puteți controla temperatura în avion, în aeroport sau în naveta, taxiul sau Uber. Am menționat straturi. Fă-o! De asemenea, aduceți șosete, o pălărie potrivită pentru vreme , un pulover și pantofi ușor de pus și de scos. Dacă bebelușul tău se calmează cu o suzetă, prinde-o de îmbrăcăminte cu o curea și depozitează una în plus în geanta ta pentru scutece, pentru orice eventualitate.
  5. Haine in plus – Pentru ce altceva este bagajele de mână decât un set suplimentar de haine pentru copilul tău? În caz de scurgeri sau accidente, este bine să aveți rezervă.