[ad_1]

De ce sa alegi service-ul Auto Schunn pentru utilitare Mercedes-Benz ?Lucrările de service și mentenanță sunt esențiale pentru buna funcționare a unui vehicul. Iar atunci este vorba de o autoutilitară Mercedes, ai nevoie de servicii de calitate pentru a fi mereu în mișcare. Mobilitatea, fiabilitatea și disponibilitatea unei autoutilitare trebuie mereu întreținute cu ajutorul unui service profesionist. Doar așa te vei putea bucura zi de zi de calitățile vehiculului tău comercial.

Din ce în ce mai multe afaceri care au o flotă de autoutilitare second-hand apelează la centrele de service auto pentru reparații și întreținere autoutilitare Mercedes Benz. Verificarea regulată a stării mașinii și inspecția tehnică periodică a unei autoutilitare Mercedes sunt asigurate cu ajutorul Auto Schunn – dealer auto cu reprezentanțe auto noi și rulate în Arad, Deva, Sibiu, Suceava sau Timișoara. Service-ul Mercedes Benz oferă servicii complete pentru autoutilitare, inclusiv tinichigerie sau vopsitorie auto, folosind utilaje de ultimă generație.

Centrele de service Auto Schunn sunt disponibile clienților în program 24/7, pentru a răspunde eficient în orice moment solicitărilor posesorilor de autoutilitare Mercedes. Chiar dacă ai remorcă, minibus, autoutilitară de transport marfă sau persoane, la Auto Schunn ai soluția potrivită pentru a-ți menține în perfectă stare de funcționare autovehicul comercial. Poți programa o revizie sau reparație, testări sau control, în funcție de necesitățile parcului tău auto.

Ce avantaje oferă service-ul Auto Schunn flotei tale de vehicule comerciale?

Service-ul Mercedes-Benz este mai mult decât un simplu atelier de reparații auto. Este mereu un partener de încredere care are ca scop întreținerea ideală a autovehiculului tău comercial. Afacerea ta este pe mâini bune atunci când încredințezi verificările și reparațiile auto unui service specializat, cu tehnicieni profesioniști, pregătiți de Mercedes Benz.

Rețeaua de service-uri oferită de Auto Schunn pe teritoriul țării, în orașe importante din vest sau centru, te asigură că ai mereu vehiculul comercial pregătit de drum și poți parcurge în siguranță și confort cele mai lungi distanțe.

Reviziile tehnice realizata de Auto Schunn cu personal specializat înseamnă păstrarea neschimbată a valorii și funcționalității oricărui vehicul comercial.  Serviciul Mercedes-Benz ServiceCare te ajută să ai mereu atent estimate costurile reviziilor,  costuri alocate reparațiilor sau pieselor de schimb.

Un alt avantaj important este disponibilitatea service-urilor pentru mici reparații și retușuri ale vehiculului. piesele de schimb de origine Mercedes Benz sunt aduse prompt în service pentru a fi mereu la îndemâna clienților atunci când este nevoie de o înlocuire. Fiecare din aceste piese originale de la Mercedes constituie o garanție a calității și a rentabilității procedurilor de reparație. Un vehicul care suportă o intervenție folosind doar piese originale își păstrează în timp calitățile fiabilitatea și valoarea. Costurile rămân convenabile iar calitatea este una superioară.

De exemplu un set complet de roți de origine Mercedes Benz este special oferit clienților pentru a păstra standardul de calitate al fabricantului german. Uleiul de motor original optimizează excelent puterea motorului reducând totodată consumul de combustibil și fiind prietenos cu mediul înconjurător. accesoriile originale Mercedes Benz oferă un plus de calitate reparațiilor realizate în cadrul service-urilor Auto Schunn.

Mobilitatea pe orice traseu prin Europa este asigurată de către Mercedes Mobilo Van 1 unu – asistența rutieră promptă și rapidă la orice oră cazul unei defecțiuni tehnice survenite pe trasee din toată zona europeană.  De asemenea,  eticheta de salvare și aplicația cu cod QR ajută echipa de intervenție a service-ului să afle exact locația vehiculului și informațiile referitoare la defecțiune pentru a interveni în cel mai scurt timp. Aplicația permite de asemenea vizualizarea hărților de salvare în regim 3D, chiar și online.

 

 

[ad_2]

Source link