Duminca 19.05,  la sala de sport a scolii nr. 116, mini panterele de ACS LIFEGAMES Bucuresti B  au pierdut cele 2 meciuri, dar au jucat din ce in ce mai bine cu echipele din grupa lor.

Au jucat aproape  de la egal la egal cu CS LUMINA WOLVES Pallady, dar au pierdut cu 1-3 la mare lupta.

Din cauza, lipsei de experienta si a timpului scurt de cand au inceput sa joace efectiv impreuna fetele au fost invinse de catre si de CSM Bucuresti cu 0-3 fara drept de apel.

Cu fiecare antrenament si meci disputat, crestem mai puternici, mai buni si mai uniti!! 💪🏐

Este important sa invatam din aceste momente, pentru a acumula experienta si pentru a fi pregatiti in viitorul apropiat. Fetele noastre vor ataca urmatorul an competitional  mult mai pregatite,  cu obiectivul da a se autodepasi in permanenta, continuand sa munceasca la antrenamente cu si mai multa dorinta si pasiune.

Felicitari formatiilor calificate la Turneul final AMVB.

Cu siguranta veti mai auzi de echipa noastra de minivolei. Impreuna cu colegele lor care vor trece la sperante am inceput sa construim 2 echipe frumoaseeeeeeeeeeeeeeeeee….Viitorul suna bine.

Suntem mandrii si bucurosi de progresul vizibil avut de micile  mini pantere de la antrenament la antrenament, de evolutia si rezultatele echipei  noastre de la meci la meci.

Multumim staff-ului pentru sprijin.

Multuumim parintilor pentru galerie…

Multumim pentru sustinere