[ad_1]

Feng ShuiFeng Shui este pe atat de popular in zilele noastre pe cat este de ticsit de stereotipuri, si nonsensuri. Cum putem distinge intre Feng Shui-ul original si informatiile superficiale?

Ca si in cazul altor informatii, este nevoie de timp pentru a le parcurge si pentru a descoperi care sunt veridice si care functioneaza. Iar pentru a va ajuta, va prezentam 10 mituri despre Feng Shui pe care ar trebui sa incetati sa le mai credeti:

1. Culoarea rosie norocoasa de la intrare

Este o usa rosie intr-adevar aducatoare de noroc in Feng Shui? Da, dar nu pentru fiecare casa. Folosirea cu succes a culorilor in Feng Shui este specifica si depinde de multi factori. In cazul culorii unei usi principale va trebui sa va uitati la directia Feng Shui norocoasa a acesteia si apoi sa alegeti culoarea potrivita.

2. Bambus si fantani

Bambusul si fantanile de interior sunt de cele mai multe ori asociate cu Feng Shui. Ambele pot fi folosite ca si tratamente eficiente Feng Shui in diferite zone ale casei sau biroului, dar prezenta sau lipsa acestora nu face casa neaparat buna sau rea din punct de vedere Feng Shui. Este mult mai mult de munca pentru a crea un spatiu cu un Feng Shui bun, decat prin simpla folosire a unor accesorii.

3. Florile sunt un Feng Shui rau in dormitor

Fals! Florile proaspete au o energie rafinata si aduc intotdeauna incantare si mirosuri vindecatoare in orice spatiu. Cum ar putea fi un Feng Shui rau pentru dormitor?

In cazul Feng Shui trebuie sa fiti atenti la detalii si sa fiti specific. Un buchet mic din flori naturale este un Feng Shui bun pentru dormitor, in timp ce un buchet mare, colorat poate crea o calitate de energie prea activa pentru dormitor.

4. Mutati mobila si imbunatatiti-va viata

Nu ar fi minunat sa mutati canapeaua si sa primiti imediat o promovare? Sau sa rearanjati livingul si sa intalniti pe cineva special? Mutatul mobilei este o idee buna si reimprospateaza fluxul de energie al spatiului, dar mutatul in sine nu va garanteaza nicio schimbare majora in viata. Este vorba de mult mai mult de atat.

5. Daca patul nu este cu fata la o directie norocoasa aveti o problema serioasa

Pe langa alte mituri despre aplicarea usoara si miraculoasa a Fleng Shui, avem si conceptiile care aduc dezastru. Iar una dintre ele este pozitionarea patului cu fata catre o directie ghinionista care va poate aduce tot felul de nenorociri. Lucru neadevarat! Total neadevarat.

6. Plantele potrivite aduc noroc si bani

Exista o multime de plante ale banilor in Feng Shui, astfel ca puteti sa explorati si sa descoperiti care este diferenta dintre ele. Totusi, adevarul este ca orice planta vibranta, luxurianta si sanatoasa, cu energie delicata si curgatoare va va aduce o energie abundenta, deoarece reproduce natura. Iar natura este mama abundentei. Deci in loc sa rascoliti magazinele in cautarea plantei corecte care va va aduce bani, mai bine ati avea grija de plantele pe care le aveti. Sanatatea si energia vibranta a acestora este ceea ce atrage abundenta.

7. Directia aragazului va defineste bucataria

Daca va place sa gatiti sau sa mancati, stiti probabil ca exista o multime de elemente pentru a avea o bucatarie atractiva si bine functionala. Intelepti ai Feng Shui-ului, exista cativa factori care fac o bucatarie Feng Shui buna, iar directia aragazului nu este nici macar in top 3. Deci nu va mai faceti probleme referitoare la directia gresita a aragazului si concentrati-va pe crearea unei bucatarii curate si frumoase care debordeaza de sanatate si fericire.

8. Ratele Mandarine aduc iubire vesnica

Ratele Mandarine sunt cel mai popular si mai proeminent remediu clasic Feng Shui al dragostei, care aduce promisiunea unei fericiri vesnice in casatorie si un partener loial si devotat pe viata. Asa cum am spus, acestea aduc promisiunea si nu garantia. Deci nu va inconjurati de rate Mandarine in ideea ca veti cunoaste iubirea vesnica!

9. Ceasul este un Feng Shui rau

Ceasurile tin evidenta timpului, iar timpul este o resursa non-regenerabila care trece rapid, cu totii stim asta. Asadar, trebuie sa fiti atenti unde asezati un ceas, deoarece acestea aduc memento-uri inutile. Intr-adevar, afisarea unui ceas in dormitor nu este un Feng Shui bun, dar fiti liber sa puneti cat de multe ceasuri va doriti in restul casei.

10. Oglinda bagua va protejeaza casa

Utilizarea unei oglinzi bagua este de foarte multe ori gresit inteleasa. O oglinda bagua nu ar trebui niciodata tinuta in casa ci mai degraba afara, dar si atunci, numai in cazul in care exista o energie distrugatoare(Sha Chi) in fata usii de la intrare. Si chiar si in aceasta situatie, puteti gasi alte solutii pentru a va proteja energia casei, fara a fi nevoie sa expuneti o oglinda bagua.

[ad_2]

Source link