Bună ziua,

Am plăcerea să vă informez despre lansarea noului produs NAVITEL, camera de bord NAVITEL R480 2K, un dispozitiv care redefinește standardele în materie de înregistrare video pentru vehicule.

Această cameră de bord, dotată cu un senzor SONY IMX335 de înaltă rezoluție (2K – 2560×1440), promite imagini de excepție, cu claritate maximă în orice condiții de iluminare. Caracteristicile sale includ un unghi larg de înregistrare (160°), capturând detaliat ceea ce se întâmplă atât în fața, cât și în spatele vehiculului. Camera adițională pentru vizualizarea din spate, cu un unghi de 136 de grade, oferă o perspectivă completă și siguranță sporită.

Printre alte caracteristici importante se numără suportul magnetic pentru montare ușoară, senzorul de șoc încorporat pentru protejarea înregistrărilor importante și posibilitatea de ajustare a sensibilității senzorului.

Recomandăm utilizarea programului Navitel DVR Player pentru gestionarea fișierelor video și foto pe computere cu sistem de operare Windows.

NAVITEL R480 2K reprezintă un pas semnificativ în direcția îmbunătățirii calității și siguranței înregistrărilor de la camera de bord, oferind o soluție completă pentru șoferi și companii de transport.

Vă invităm să descoperiți mai multe despre acest produs și alte soluții oferite de NAVITEL vizitând website-ul nostru [navitel.com/ro](https://navitel.com/ro).

Sunteti interesati si sa testati produse Navitel? Va rog sa ma contactati daca doriti sa testati produse Navitel.

Cu respect,
Marius Calugaru
PR Manager, NAVITEL
Contact: Blogatu@gmail.comcontact@avantnet.ro
Telefon: 0785351511
Website: [perspektive.ro](https://perspektive.ro/)