[ad_1]

În perioada 17-19 septembrie a.c, s-a desfăşurat cea de-a XVII-a ediţie a Concursului Național de Dans „EVERYBODY DANCE WITH US”, proiect organizat de Casa de Cultură a Studenţilor din Ploieşti, sub egida Ministerului Familiei, Tineretului și Egalității de Șanse.

Partenerii evenimentului au fost Liga Studenților din Centrul Universitar Ploiești.

Evenimentul, derulat exclusiv online pe pagina de Facebook a Casei de Cultură a Studenților Ploiești, a reunit 10 formații studențești de dans din centrele universitare Brașov, Cluj – Napoca, Craiova, Iași, Sibiu, Târgu Mureș și Ploiești: „One Dream” – Casa de Cultură a Studenților Brașov, „X – Tazy” și „Royal Dance Academy CCS” – Casa de Cultură a Studenților „Dumitru Fărcaș” din Cluj Napoca; „Freaks Crew” – Casa de Cultură a Studenților Craiova; „Hometown Dance” și „The Sky” – Casa de Cultură a Studenților Iași; „M & M” – Casa de Cultură a Studenților Sibiu; „New Steps” – Casa de Cultură a Studenților Târgu Mureș; „Atlantis” și „Unique” – Casa de Cultură a Studenților Ploiești.

Lista premiantilor o gasiti pe Reusita.ro

Articolul Premiile Concursului Național de Dans EVERYBODY DANCE WITH US a aparut prima data pe Prahova Business – Despre afaceri. Zi de zi – Primul cotidian online de afaceri din Prahova.

[ad_2]

Source link