[ad_1]

cadouri barbati

 

Oferirea de cadouri te poate face fericit si este o cale de a exprima ceea ce simti fata de partener. Mai mult decat atat, chiar poate consolida relatiile, daca stii cum sa alegi. Pe de alta parte, alegerile neinspirate pot sugera ca nu iti cunosti partenerul, ca nu aveti prea multe in comun si pot avea efectul opus.

Studiile releva ca oferirea unui cadou prost ales are impact negativ asupra modului in care percepi relatia si poate afecta negativ viata de cuplu. Prin urmare, daca vrei sa nu apara probleme, ar trebui sa te asiguri ca stii care sunt secretele sau stiinta din spatele alegerii unui cadou inspirat care sa ii placa partenerului.

Nu trebuie sa cheltuiesti foarte mult pentru a-ti exprima sentimentele

Tot studiile releva ca daca vei alege sa cheltuiesti foarte mult pe un cadou nu poti avea si garantia ca acesta va fi bine primit de partener. Conform informatiilor stranse, donatorii erau siguri ca daca vor cheltui mai mult cu darul dau dovada de mai multa atentie, in vreme ce destinatarii nu asociau decat foarte rar pretul cu nivelul de apreciere de care simteau ca se bucura.

A surpinde pe cineva cu un cadou scump nu este intotdeauna cea mai buna idee, chiar daca, aparent, asa poti achizitiona ceva mai bun. Destinatarul este mai putin impresionat de pretul darului si apreciaza mai mult modul in care se va putea folosi de acesta.

Gandeste pe termen lung

Secretul pentru a oferi un cadou grozav este sa vezi lucrurile in perspectiva, dincolo de momentul oferirii darului. Exista chiar si o lucrare scrisa de Julian Givi si Elanor Williams in care este explicat de ce anumite cadouri sunt minunate pentru a fi oferite, dar nu pentru a fi primite.

Cel care face darul incearca sa optimizeze momentul pentru a se bucura de zambetul celui care primeste. Insa, destinatarii sunt interesati de cat de multe satisfactii vor obtine de la acel cadou pe o perioada mai lunga de timp.

De exemplu, s-ar putea sa nu fie prea palpitant sa iti urmatresti partenerul desfacand un plic cu un abonament de streaming de filme si sa fie mai putin propabil sa oferi asa ceva, insa acesta sa fie exact ceea ce si-ar fi dorit pentru ca il poate folosi pe termen lung.

Nu trebuie sa fie ceva unic

Nu te obosi sa oferi cadouri unice. Uneori, ceea ce partenerul tau isi doreste poate fi ceea ce a vazut deja la un coleg. Avem tendinta de a alege daruri unice, tinand cont de personalitatea destinatarului, dar ca acest lucru ne face sa uitam de dorintele si nevoile reale ale partenerului si, prin urmare, sa cumparam un dar care nu va fi foarte apreciat.

Cumpara cadourile pe baza intereselor comune

Pentru a face cumparaturi inspirate, incepe de la ce ai in comun cu destinatarul si ofera daruri care va pot asigura experiente comune placute. In loc sa te lasi ghidat de propriile preferinte, concentreza-te pe ceea ce aveti in comun si pe afinitati si alege ceva din acea sfera. Oamenii se pricep mai bine sa cumpere pentru ei insisi si acesta este un bun punct de plecare pentru a cumpara un dar inspirat pe care destinatarul chiar si-l doreste.

Tinand cont de informatiile de mai sus ar trebui sa fie mai usor sa alegi cadouri barbati care vor fi bine primite de partener sau de prieteni. Incearca sa le aplici si tu!

 

[ad_2]

Source link