Fotografie de la William  Fortunato pe Pexels.com

Dacă urmează să devii părinte, trebuie să știi că astăzi găsești pe piață tot felul de lucruri care să te ajute în creșterea celui mic sau pur și simplu să îți ușureze realizarea anumitor sarcini. De exemplu, poți scăpa de dezinfectarea clasică a biberoanelor, cu ajutorul sterilizatorului, sau poți prepara laptele mult mai ușor cu un aparat special conceput pentru așa ceva. Și zona de divertisment a evoluat extrem de mult, întrucât există tot felul de lucruri prin care cel mic nu doar că va fi ținut ocupat ore în șir, dar se va dezvolta și din multe puncte de vedere, tricicleta fiind un exemplu bun în acest sens.  În acest articol, vom vorbi despre funcționalitatea unui astfel de obiect și despre ce funcții poți găsi la el.

Mai jos vei regăsi câteva specificații utile, care te pot ajuta să îi alegi celui mic tricicleta potrivită:

1.  Optează pentru una care dispune de mai multe funcții

Una dintre cele mai importante caracteristici ale tricicletei este legată de utilitatea ei.  Aceasta poate ține locul căruciorului începând cu vârsta de 6 luni a bebelușului,  oferind o soluție convenabilă pentru tine, deoarece este ușor de strâns și de băgat în portbagajul mașinii tale. Odată ce copilul tău crește și devine mai activ, acest lucru poate fi adaptat în funcție de nevoile și abilitățile celui mic, oferindu-i, astfel, o modalitate sigură și distractivă de a se deplasa singur, cu ajutorul pedalelor care vin atașate de aceasta.

2. Poate susține un număr mare de kilograme

Cu o greutate de numai 12.8 kg, acest accesoriu, în funcție de modelul ales, este conceput pentru a fi ușor de manevrat și transportat de tine în diferite situații din viața de zi cu zi. Chiar dacă aceasta este ușoară, trebuie să știi că  nu compromite în niciun fel stabilitatea sau rezistența sa în timp. De asemenea, tricicleta Bentley 6 in 1 Premium de pe babymatters.ro poate susține o masă corporală de până la 35 de kg, și, astfel, îi oferă celui mic o perioadă lungă de utilizare și distracție nelimitată. Prin urmare, această caracteristică te ajută să petreci cât mai mult timp în aer liber cu copilul tău, alături de prieteni sau de frații și surorile lui, fără a investi în alte produse similare. 

3. Este un produs sigur și certificat

De asemena, trebuie să mai știi și faptul că acest produs este proiectat și fabricat în conformitate cu normele europene stricte privind siguranța copiilor, iar tricicleta este dotată cu măsuri de protecție, cum ar fi centurile, pentru ca micuțul tău să fie în siguranță pe tot parcursul plimbării. În plus, roțile din față sunt prevăzute cu protecție specială, pentru a feri picioarele bebelușului, iar toate materialele folosite sunt non-toxice și potrivite pentru pielea sensibilă a acestuia.

4.  O poți găsi în diferite culori

Nu în ultimul rând, pentru a putea fi pe placul tuturor, trebuie să știi că tricicleta pentru copii este disponibilă într-o gamă largă de culori din care o poți alege pe cea potrivită pentru tine. De la nuanțe neutre și elegante, până la culori închise și mai greu de murdărit, există opțiunea perfectă pentru stilul tău de viață.

În concluzie, tricicleta pentru copii este una dintre cele mai bune achiziții din rândul produselor destinate celor mici, care te ajută să te deplasezi cu bebelușul, fără să întâmpini niciun fel de probleme. Mai mult, odată ce mititelul crește, îl poți învăța să se miște singur, cu ajutorul pedalelor, pentru un plus de distracție.