Ești în căutarea de o bicicletă copii care să fie pe placul celui mic, dar care să și răspundă la mai multe cerințe din partea ta, astfel încât copilul să fie în siguranță.

Printre cele mai frumoase amintiri din copilăria ta sunt cele în care pedalai pe bicicletă, cu părul în vânt și cu cea senzație de libertate pe care doar așa o puteai obține. Acum, ești părinte la rândul tău și vrei ca și puștiul tău să simtă aceleași senzații. Plus că mersul pe bicicletă vine la pachet și cu o mulțime de alte avantaje, dar nu despre ele vrem să îți vorbim acum. Prin urmare, ești în căutarea de o bicicletă copii care să fie pe placul celui mic, dar care să și răspundă la mai multe cerințe din partea ta, astfel încât copilul să fie în siguranță.

Poți găsi acea bicicletă ideala pentru copii care să mulțumească pe toată lumea?

Deși nu pare prea greu să găsești o bicicletă copii prin magazinele fizice și online, realitatea este cu totul alta. Ai o serie de cerințe pe care le vrei îndeplinite, și din păcate, ai constatat că nu prea se ține cont de ce aveai tu în minte. Stai ușor, respiră adânc și hai să vedem ce am pregătit pentru tine.

Care este cea mai bună vârstă pentru a-i cumpăra prima bicicletă

Sincer, cel mai probabil nici nu mai ții minte care a fost vârsta la care ai învățat să mergi pe bicicletă. Știi doar că se făceau adevărate întreceri între copii și tu te aflai printre ei. Acum s-a întors roata! Oare care este însă cea mai bună vârstă pentru a-l învăța pe cel mic să meargă pe o bicicletă copii? Sunt unele voci care spun că încă de la vârsta de doi sau trei ani copilul poate deprinde această însușire, iar alții sunt de părere că momentul ar trebui amânat până când acesta împlinește 4 sau chiar 5 ani.

De fapt, momentul potrivit nu există, ci tu trebuie să decizi asta, în funcție de mai mulți factori, cum ar fi dezvoltarea motorie a copilului, dar și dorința lui de a merge pe bicicletă. Dacă atunci când ieșiți afară la joacă, îl vezi că este cu ochii după o bicicletă copii a vreunui partener de joacă, ba chiar a și încercat să meargă puțin, iar mersul, echilibrul și coordonarea mișcărilor îi sunt suficient de dezvoltate, este clar: a venit momentul mult așteptat!

BeKid, locul de unde cumperi prima bicicletă a minunii tale

Dacă vrei cu adevărat un loc de unde poți cumpăra acea bicicletă copii perfectă, atunci trebuie să reții un nume. Este vorba despre BeKid.ro, un magazin online creat de doi părinți, pentru părinți. Bine, sunt produse destinate creșterii armonioase a celui mic, pentru mai multe etape în dezvoltarea acestuia, dar sunt create special pentru a răspunde celor mai exigente cerințe din partea părinților. De altfel, povestea care stă în spatele BeKid este una frumoasă, și care merită spusă. În anul 2013, doi părinți, Adriana și Iulian au decis că este timpul de o schimbare. Ca toți părinții, își doreau ca fetița lor Ada să aibă parte de cele mai bune produse de îngrijire, jucării, hăinuțe și nu numai, dar din păcate ceea ce reprezenta oferta magazinelor de atunci nu era ceea ce își doreai ei, și la fel ca ei, mulți alții. Așa a apărut ADA ONLINE SRL, iar Bekid.ro locul unde găsești exact ce ai nevoie, de bună calitate, și cu o poveste frumoasă în spate. Intră pe site și vei vedea cât de multe te așteaptă, nu doar prima bicicletă copii pe care o cumperi.

Un click distanță te desparte de fericire

Știi cum se spune uneori că ai fost sau ești la un pas de fericire? Cam așa stau lucrurile și în ceea ce privește BeKid.ro. Ești la un singur click de fericirea celui mic. Vei găsi pe site tot ce ai nevoie, și nu mai detaliem pentru că nu avem suficient spațiu pentru asta. Dacă tot vorbim despre bicicletă copii, atunci ai de a face cu o ofertă mai mult decât generoasă, acestea fiind grupate în funcție de vârsta celui mic, cum ar fi 2 – 5 ani, 3 – 7 ani, 4 – 9 ani, 6 – 11 ani, peste 11 ani. Folosește mai bine filtrele de pe site pentru a găsi mult mai ușor modelul dorit, și astfel dorința copilului, dar și cerințele tale, să devină o frumoasă realitate.

Mai mult decât un magazin online

De fapt, ca să fim sincere, BeKid.ro este mai mult decât un simplu magazin online, cum poate ai fi tentat să gândești la prima vedere. Este o platformă digitală menită să îi ajute pe părinții din întreaga țară să cumpere produse de cea mai bună calitate pentru copii, indiferent că este vorba de îmbrăcăminte, jucării, scaune auto, biciclete, pătuțuri și multe altele. Nu mai este nevoie să cauți în altă parte, aici locul unde calitatea și siguranța sunt îndeplinite, iar aspectul este sigur pe placul copilului. De altfel, pe BeKid.ro se oferă garanția calității, ceea ce îți spune că produsele pe care le vei achiziționa de aici sunt sigure și în conformitate cu standardele de calitate aflate în vigoare.

Program de lucru: Luni-Vineri intre orele 8.00 – 16.00

Date de contact:

S.C. ADA ONLINE SRL

CUI RO31845110

Reg Com: J01/375/2013

Sebeș-Petrești, Str 1 Mai, nr. 308, Ap. 8-9, Parter

Call Center: 0376448029

Email: comenzi@bekid.ro

Email: office@bekid.ro