MP Kids Academy oferă copiilor șansa de a experimenta lumea teatrului prin intermediul cursurilor de actorie pentru copii. Instructorul, Alex Pribeagu, este un profesor cu o vastă experiență în domeniu, având un master în ART-terapie și o experiență de peste 12 ani lucrând cu copiii. De asemenea, el a absolvit Universitatea Sorbona, specialitatea teatru și Academia Europeană de Teatru corporal Magenia din Paris.

Cursul de actorie oferit de MP Kids Academy se concentrează pe dezvoltarea abilităților necesare pentru a deveni un actor de succes, cum ar fi: coordonarea, concentrarea, memorarea, improvizația, analiza gestuală, dicția și tehnicile de respirație. Pe lângă aceste abilități esențiale, cursul de actorie îi ajută pe copii să-și îmbunătățească vocabularul, să-și dezvolte abilitățile de comunicare și relaționare, să-și dezvolte empatia și încrederea în sine, să-și îmbunătățească capacitatea de controlare a emoțiilor și să-și dezvolte imaginația, creativitatea și originalitatea.

Alex Pribeagu este un instructor dedicat și pasionat de actorie, care lucrează cu copiii pentru a-i ajuta să-și descopere pasiunea pentru teatru și să-și dezvolte abilitățile necesare pentru a deveni actori talentați. El colaborează cu UNATC unde preda pantomima si cu Liceul Francez Anna de Noailles din București unde animează atelierul de teatru.

Prin intermediul cursului de actorie oferit de MP Kids Academy, copiii vor avea ocazia să-și descopere abilitățile de actori și să învețe tehnicile necesare pentru a-și îmbunătăți performanțele scenice. Cursul este perfect pentru copiii care sunt pasionați de teatru și care doresc să-și dezvolte abilitățile într-un mediu distractiv și sigur.

Iată 5 motive pentru care parinții ar trebui să își înscrie copiii la cursul de actorie oferit de MP Kids Academy:

  1. Dezvoltarea abilităților sociale – prin intermediul cursului de actorie, copiii vor învăța să comunice mai bine și să își dezvolte abilitățile de relaționare, ceea ce îi va ajuta în viața de zi cu zi și în viitor.
  2. Îmbunătățirea încrederii în sine – cursul de actorie îi va ajuta pe copii să își depășească temerile și să își crească încrederea în propriile abilități, ceea ce îi va ajuta să se dezvolte și să se simtă mai confortabil în orice situație.
  3. Dezvoltarea creativității – prin intermediul cursului de actorie, copiii vor avea ocazia să își dezvolte imaginația și creativitatea, ceea ce îi va ajuta să găsească soluții noi și inovative în viață.
  4. Îmbunătățirea abilităților de comunicare – prin intermediul exercițiilor de improvizație și de dicție, copiii vor învăța cum să își dezvolte abilitățile de comunicare și să își exprime ideile mai clar și mai eficient.
  5. Oportunitatea de a descoperi o pasiune nouă – cursul de actorie oferă copiilor oportunitatea de a descoperi o nouă pasiune și de a se dezvolta într-un domeniu artistic care îi poate încuraja să își urmeze visele și aspirațiile în viitor.

Contact

Website: mpkidsgroup.ro
Telefon: +40724865708